16.09.2024

Зуcтріч-знайомство майбутніх будівельників і архітекторів!

ЗУCТРІЧ-ЗНАЙОМСТВО МАЙБУТНІХ БУДІВЕЛЬНИКІВ І АРХІТЕКТОРІВ!
Вчора наші новачки мали чудову можливість поринути в атмосферу творчості та натхнення! Представники адміністрації, студентського самоуправління і студентського клубу ННІ «ПДАБА» запросили першокурсників будівельного і архітектурного факультетів поглянути на навчання ще з одного боку і долучитися до активної участі в культурному житті академії та Українського державного університету науки і технологій.
Заступниця декана архітектурного факультету Тетяна ЯРОВА та її колега з будівельного факультету Анастасія МИСЛИЦЬКА, представник студради Роберто БРУНЕЛЛІ та художній керівник Студентського клубу ПДАБА Юлія ОЙНА, поділилися секретами поєднання навчання з культурним розвитком і наголосили на важливості участі у традиційному міжвузівському фестивалі “Студентська весна”.
Також виступили з вражаючими історіями наші гості: мастер спорту з художньої гімнастики Алла КАРПОВИЧ. Вона випускниця ДІСІ, 30 років працювала на кафедрі фізичного виховання академії. Запалив присутніх і колишній студент, відомий вокаліст Сергій МАЗУР. Вони поділилися своїм досвідом і надихнули студентів займатися творчістю. Доля ще одного зіркового студента Володимира ТКАЧЕНКО, учасника  «Голосу країни»,  напевне, надихне молодих людей розвивати свої таланти і шукати себе не лише на професійній ниві.
Ця зустріч стала справжньою студентською підзарядкою в умовах постійних стресів через війну і нагадала, що життя триває і перемога обов’язково буде за нами!
Приєднуйтесь до нашого культурного життя і станьте частиною великої студентської родини!
Детальніше – у відео на нашому youtube-каналі: https://youtube.com/shorts/v-TXliV_zrw?feature=shared
#СтудентськаВесна #КультурнеЖиття #Творчість #ПДАБА #ПЦБ #АРХ #Студенти #Натхнення #ПеремогаБудемРазом #СтудКлуб #Фестиваль
?>
вверх