07.05.2024

Еразмус+: поглиблення співпраці

Третього травня з візитом до Українського державного університету науки і технологій прибула Координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні Світлана ШИТІКОВА.

У рамках візиту відбулася розширена зустріч із в.о.ректора Університету професором Костянтином СУХИМ, в.о. директора ННІ “Придніпровська державна академія будівництва та архітектури” професором Владиславом ДАНІШЕВСЬКИМ, представниками міжнародного офісу університету та колективами виконавців Ерасмус+ проєктів.

Обговорювали перспективні напрями програми Еразмус+, пріоритети поглиблення співпраці та виклики, які постали як перед керівництвом Програми, так і перед її учасниками.

В ході спілкування особливо зупинилися на питанні обізнаності щодо програми Еразмус+ та особливостей процедури подачі документів студенамив, аспірантами та викладачами, про підвищення мотивації потенційних учасників міжнародної проєктної діяльності.

Особливу увагу Координаторка Національного Еразмус+ Офісу в Україні звернула на важливість партнерської підтримки, синергії та командної роботи для успішної реалізації освітніх проєктів й ініціатив за програмою Еразмус+. При цьому Світлана ШИТІКОВА наголосила, що «робота в синергії з іншими університетами України є просто неоціненною».

?>
вверх