26.04.2024

Конференція трудового колективу №1

22 квітня 2024 року відкрито нову сторінку в славній історії академії. Відбулася перша Конференція трудового колективу навчально-наукового інституту «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури». Це нова назва нашого закладу вищої освіти у складі одного з найбільших освітніх кластерів України – Українського державного університету науки і технологій.

До складу Президії обрано в. о. директора Владислава ДАНІШЕВСЬКОГО, голову профспілкової організації Олександра ДЗЮБАНА, завідувача кафедри фундаментальних і природничих дисциплін Олександра БЕКЕТОВА, голову студентської ради Аліну ЗІНЧЕНКО.

На розгляд конференції винесено три питання, які є найголовнішими для початку повноцінної діяльності університету та академії:
– про обрання делегатів на Конференцію трудового колективу університету (яка сформує оновлений склад Вченої ради університету);
– про рекомендацію кандидатур виборних представників від академії до складу Вченої ради університету;
– про обрання виборних представників до складу Вченої ради академії.

Учасники конференції зважено розглянули ці принципові питання та одностайно прийняли відповідні рішення. 30 працівників обрано делегатами на Конференцію трудового колективу університету, 13 працівників рекомендовано до складу Вченої ради університету, 41 працівник обраний до складу Вченої ради академії.

Наприкінці зборів, в. о. ректора Українського державного університету науки і технологій Костянтин СУХИЙ обговорив із делегатами конференції стратегічні перспективи подальшого розвитку академії. Найближчим часом заплановано зустрічі Костянтина СУХОГО із колективами факультетів і кафедр, на яких будуть напрацьовані спільні рішення з усіх актуальних питань академічного життя.

?>
вверх