25.09.2024

Міжнародний науковий воркшоп, організований УДУНТ ННІ ПДАБА спільно з компанією ROEZ R&D

20 вересня 2024 року в Братиславі (Словаччина) відбувся міжнародний науковий воркшоп, організований УДУНТ ННІ ПДАБА спільно з компанією ROEZ R&D. У заході взяли участь студенти, аспіранти та викладачі кількох кафедр, серед яких залізобетонних та кам’яних конструкцій, будівельної і теоретичної механіки, опору матеріалів, експлуатації та ремонту машин, технології будівельного виробництва, а також нарисної геометрії та графіки.

Відкриття конференції здійснили MISHURIS G. та GAŽIOVÁ A., які привітали всіх учасників. Із вступною промовою виступив організатор ISTENES I., який зосередився на темі експертної діяльності.

У ході воркшопу було заслухано 6 доповідей, представлених викладачами та студентами ННІ ПДАБА, серед яких: Денис Волчок, к.т.н., доцент, завідувач кафедри експлуатації та ремонту машин; Артем Сопільняк, к.т.н., доцент, завідувач кафедри нарисної геометрії та графіки; Костянтин Дікарев, к.т.н., доцент кафедри технології будівельного виробництва; Олександр Мовчан, аспірант тієї ж кафедри; Дмитро Безверхий, аспірант кафедри будівельної і теоретичної механіки та опору матеріалів; Ілля Кучин, аспірант тієї ж кафедри; та Кирило Сіренок, аспірант кафедри залізобетонних та кам’яних конструкцій; Юлія Вершкова, студент групи ПЦБ-21-4.

Тематика доповідей охоплювала різноманітні актуальні питання, зокрема дослідження чутливості інженерних систем, актуальність швидкого будівництва малоповерхових будівель, використання постійної опалубки з місцевих матеріалів, дослідження напружено-деформованого стану купольного перекриття, виконаного за допомогою 3D-друку, а також нелінійні вібрації композитних матеріалів та гнучкість вузлів сталевих конструкцій, що працюють на згин.

?>
вверх