17.09.2024

Проєкт учбовий… практичний

В рамках учбового проєкту “Комплексна реконструкція кварталу”  кафедрою Дизайну та реконструкції архітектурного середовища була  проведена тематична екскурсія для студентів четвертого курсу. Майбутні дипломовані архітектори ознайомились та проаналізували історичну забудову міста в межах вулиць Святослава Хороброго, Січових Стрільців, Бородинської, Михайла Грушевського та прилеглих кварталів. Все було за стандартами практичної підготовки серйозного проєкту: натурні обстеження, фотофіксація, обміри об’єктів історичних кварталів.
 Під час екскурсії до студентів приєднався декан архітектурного факультету ПДАБА Олександр ХАРЛАН, який цікаво та докладно розповів студентам про основи реконструкції міського середовища, особливості історичної забудови Дніпра, принципи та прийоми роботи архітектора з історичною спадщиною.
Проєкт “Комплексна реконструкція кварталу” хоч і учбовий, але матиме практичне значення. Бо вже невдовзі цим молодим людям – проєктувати відновлені квартали, в тому числі, і в старій забудові міст і селищ.  !
Дякуємо доценту кафедри ДРАС Ахаїмовій А.О. за наданий матеріал.
?>
вверх