19.06.2024

Три кандидати, вибір – один

20 червня 2024 року відбудуться
вибори ректора
Українського державного університету науки і технологій

ТРИ КАНДИДАТИ, ВИБІР – ОДИН

18 червня в конференц-залі ННІ ПДАБА відбулась зустріч з кандидатами на посаду ренктора УДУНТ. Свої програми та бачення майбутнього Українського державного університету науки та технологій присутнім виклали:
РИЖКОВ Ігор Вікторович доктор технічних наук, доцент
СУХИЙ Костянтин Михайлович доктор технічних наук, професор

Третій зареєстрований кандидат ТЮТЄРЄВ Ігор Анатолійович, кандидат технічних наук, доцент, в Організаційний комітет з виборів ректора та до Виборчої комісії з проханням організувати зустріч з виборцями не звертався.

Із біографіями та передвиборчими програмами кандидатів на посаду ректора Українського державного університету науки і технологій та з інформацією щодо організації виборів можна ознайомитись на сайті Українського державного університету науки і технологій в розділі «Вибори ректора».

Організаційний комітет та Виборча комісія інформують, що вибори проводяться 20 червня 2024 року шляхом таємного голосування з 900 до 1500 на виборчій дільниці за адресою:

49005, м. Дніпро, вул. Архітектора Олега Петрова (Чернишевського), 24а, в приміщенні укриття №1, ННІ «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури»
Українського державного університету науки і технологій. Для голосування при собі обов’язково треба мати документ державного зразка.

Через два дні працівники і студенти Українського державного університету науки і технологій мають зробити свій вибір. З трьох кандидатів треба вибрати одного, найбільш гідного за підсумками якостей науковця, педагога, керівника. От і виходить: кандидатів троє, а вибрати колектив університету, що об’єднав п’ять потужних вишів Дніпра, мають одного.

Посилання на розділ “Вибори ректора»: https://ust.edu.ua/vybory-rektora-2024/

?>
вверх