09.04.2024

єДокумент про освіту в «Дії»

Державне підприємство «Інфоресурс» інформує, що Міністерством освіти і науки України спільно з Міністерством цифрової трансформації України відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 4 листопада 2022 р. № 1242 реалізується експериментальний проєкт щодо формування та застосування єДокумента про освіту.

Після успішного тестування освітніх документів на Єдиному порталі державних послуг «Дія» з 22.03.2024 запущено у промислове використання застосунок єДокумент про освіту.

У застосунку наразі доступні документи про освіту, що містяться в Реєстрі документів про освіту Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДБО), а саме:
– свідоцтво про базову середню освіту,
– атестат/свідоцтво про повну загальну середню освіту,
– свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації,
– диплом кваліфікованого робітника,
– диплом фахового молодшого бакалавра,
– диплом молодшого спеціаліста,
– диплом молодшого бакалавра,
– диплом бакалавра,
– диплом спеціаліста,
– диплом магістра,
– диплом доктора філософії
– диплом доктора мистецтва

У Реєстрі містяться відомості та дані про Документи про освіту, виготовлені орієнтовно з 2000 року, крім інформації про випускників військових закладів вищої (фахової передвищої) освіти та військових навчальних підрозділів закладів вищої (фахової передвищої) освіти, а також щодо дипломів про перепідготовку (молодших спеціалістів, спеціалістів), що видавались до 2016 року, та окремих документів про освітньо-науковий ступінь доктора філософії (доктора мистецтва), виданих до 2022 року.

Що робити, якщо документ про освіту не відображається в застосунку «Дія»?

З відповідями на найпоширеніші запитання громадян з приводу не відображення єДокументів про освіту в застосунку Порталу «Дія» можна ознайомитися на сторінці нашого сайту https://pdaba.edu.ua/academy/official-inform/example-doc/

?>
вверх