09.05.2024

Зустріч-єднання студентів українського державного університету науки і технології

Вчора, 8 травня, у день пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, що цьогоріч припав на сакральний тиждень Великодня, відбулася знаменна зустріч-єднання студентів та викладачів ННІ ДІІТ УДУНТ та ННІ ПДАБА УДУНТ на локації навчально-наукового інституту інженерів транспорту. Захід відбувся за ініціативи та на запрошення заступника директора ННІ ДІІТ Романа РИБАЛКА. Об’єднану групу студентів та викладачів – заступників деканів від всіх факультетів очолили проректор УДУНТ Галина ЄВСЄЄВА та в. о. директора ННІ ПДАБА Владислав ДАНІШЕВСЬКИЙ.
Від ННІ ДІІТ гостей зустрічали здобувачі військових спеціальностей ДІІТУ, їхні керівники, викладачі та командири. Зустріч вийшла тепла та невимушена. Спочатку дарували квіти-вдячності та пасочки майбутнім воїнам-захисникам – студентам кафедри військової підготовки ННІ ДІІТ, а потім чаювання, яке організувати гостинні господарі, приємна бесіда, обмін досвідом навчання, роздуми про майбутнє держави, мрії про спільну Перемогу та Мир, про відновлення України!
Вступне  настановче слово прозвучало від колишнього завідувача кафедри військової підготовки, а нині першого проректора УДУНТ Анатолія РАДКЕВИЧА.
На завершення цієї теплої зустрічі-єднання відбувся обмін контактами, планами на майбутнє щодо нових, спільних освітніх та виховних проєктів двох навчально-наукових інститутів Українського державного університету науки та технологій.
?>
вверх